English
français
español
italiano
Русский язык
Deutsch
日本語
中文

East Expo Center

Expo 24 Exhibition Center Soseaua Pantelimon Nr.1 Bucuresti, S2, Romania Bucharest , Romania
Tel: 021 335 6681
East Expo Center, este o sala de expozitii si evenimente publice, conceputa si dezvoltata de Expo 24 Romania, situata in zona centrala a Bucurestiului. Organizatorii de targuri, expozitii si evenimente, pot gasi aici spatiul de care au nevoie. Posibilitatile de planificare individuala a spatiului la centrul expozitional East Expo, combinate cu servicii de la o singura sursa, face East Expo partenerul ideal pentru expozitii, targuri, conferinte, congrese si evenimente speciale.

Pozitionarea sa la intersectia a patru principale cartiere din Bucuresti, face ca in special evenimentele de tip targuri sa fie avantajate, prin facilitatea generata de apropierea fizica a publicului, suplinita si prin fluxul natural al vizitatorilor. Expozitiiler sunt si ele avantajate, prin pozitionarea intr-o zona ce indeplineste conditiile de transport si cazare, existand acces la toate tipurile de mijloace de transport publice. Usurinta de a ajunge la centrul expozitional, parcarile din zona si cele patru hoteluri aflate langa East Expo, sunt facilitati ce ajuta atat expozantii cat si vizitatorii de specialitate.

Astfel, este rezolvata una din principalele probleme ale organizatorilor: asigurarea vizitatorilor in cadrul unui eveniment.

East Expo Center dispune de o suprafata totala de 6800 de metrii patrati, din care 4752 de metrii patrati sunt alocati salii de expozitii. Segmentarea salii ofera posibilitatea inchirierii de suprafete incepand cu 2376 de metrii patrati. Centrul dispune de toata infrastructura necesara desfasurarii evenimentelor de tip targuri si expozitii: bransamente electrice de 220 si 380 V, bransamente de apa si canalizare, usi cu deschidere mare pentru accesul exponatelor, parcare propie, sonorizare, climatizare si internet wireless.

Past Events

TEB Expo - Didactic & Educational Bucharest Expo
Expo 24, with the help of Bucharest City Municipality and ISMB - Schoolar auditor, invite you at the 7th edition of TEB Expo ( TECHNOLOGY &..
Details October 20 - 22, 2011
WELLFIT - EXPO ROMANIA - International Fair for Fitness, Wellness and Bodycare
WELLFIT Expo 3rd Edition 23 - 25.9. 2011 is the No.1 Fitness, Wellness and Bodycare exhibition in South-East Europe(Romania, Bulgaria, Moldavia). The..
Details September 23 - 25, 2011